top of page

Recursos

En esta pàgina anirem pujant aquells materials que pensem que poden servir en l'elaboració de projectes d'habitatges cooperaties i col.laboratius en cessió d'ús.

El primer vídeo tracta de la presentació una ferramenta per a mesurar la resiliència dels diferents projectes, partint de l'anàlisi del context en què naix la ferramenta

Açò és un àudio de la ràdio pública basca. El tema a debat és urbanisme i vivendes cooperatives amb enfocament de gènere.

Maitasuna politikoa da... construyendo viviendas y sociedades.

Intervenen: 

  • Oihane Ruiz, arquitecta amb formació en Urbanisme i Teoria Feminista. 

  • Laura Muelas, pertany al departamenteo de Filosofia dels Valors i Antropologia Social de la UPV/EHU. Professora d'Educació i membre d'ABRASKA, un projecte de vivenda cooperativa.

  • Irati Mogollón, llicenciada en sociologia per la UPV/EHU i màster en Estudis Feministes i de Gènere, la seua tesi doctoral, en la que actualment treballa, versa sobre estratègies i sistemes col·lectius de sostenibilitat de la vida en els temps de crisi.

00:00 / 01:04

Altres enllaços d'interés

Un poyecte de transformació urbana a través de l'economia social i solidària, i de promoción d'un altre model de cuitat

Una entitat que promou un model alternatiu d'accés a l'habitatge 

Una fundació per l'habitatge cooperatiu en cessió d'ús

Una cooperativa d'habitatge en cessió d'ús a Barcelona 

Cooperativa d'habitatge en cessió d'ús a Madrid

En esta pàgina pots trobar projectes, comunitats, serveis professionals, organitzacions i la majoria dels projectes de cohousing que hi ha a Espanya

bottom of page